lørdag den 6. april 2013

Eftermiddag i haven - skønt

Så fik jeg gjort klar til plantning af pæoner, så skal vi bare have lidt flere plus-grader, så er jeg parat :o)

Måtte sætte snor op, da vi venter på Have-Morten, der skal lægge flisesti på højre side af min snor. Så har jeg jo noget at gå efter, hvis pæonerne kommer i før Morten kommer.Bagefter gik jeg igang med det mindste staudebed, som jo ikke har været rørt i 2,5 år. Og som man kan se, er der smidt ny "jord" og byggerod op i bedet også. Da jeg kom igang synes jeg faktisk ikke det var så slemt, så nu er jeg bare spændt på hvad der har overlevet.Desuden fik jeg uvurderlig hjælp fra Felix :o). Se før og efter billeder nedenfor.

Og hvem bor her nede og spiser rødderne på mine stauder? Hmmm.


Kan man overhovedet kalde det her en græsplæne????


Men glædeligt at se rabarberne er på vej op.Og så til min hovedpine....
I disse 4 bede, troede jeg at jeg endelig havde besluttet mig for beplantningen, men... nu begynder jeg alligevel at blive i tvivl om der kommer nok sol til Blåregn og Hortensia. Anyone??? Hushjørnet i ser øverst er mod nord og billedet er taget fra vestsiden. Ellers kom endelig med forslag, må gerne blive højt og fylde godt op. Rhododendron tager for lang tid, til en acceptabel størrelse, så dem har jeg droppet.


Men sikke en dejlig dag, lokkede oven i købet manden udenfor i en stol :o)

2 kommentarer:

 1. Jeg tror bedene er fine til hortensia, men skal det så være klatrehortensia? Blåregn skal vist have meget sol.

  SvarSlet
 2. Hvor bliver det bare fint med Pæoner langs huset. Hvilke farver/sorter har du bestilt?
  Hortensia holder af at vokse i halvskygge, så de vil helt sikkert trives i det viste bed. De vil også give en flot frodighed ved terrassen. Husk bare at de ikke må mangle vand..
  Jeg håber nogle af dine gamle staudebede overlever, for de så rigtig fine ud på dit billede fra da i købte huset. Men de gammeldags stauder er jo sejlivede, så mon ikke det går.
  Tak for kigget.
  Hilsen Lotte

  SvarSlet