lørdag den 6. april 2013

Forårsløg i KÆMPE mængder

Allerede nu tænker jeg over de løg der skal plantes til efteråret, og jeg har fundet dette sted i Holland, som sælger store mængder :-)

Hvis nogen kunne være interesseret i en "sambestilling", så smid lige en kommentar, så kan vi aftale nærmere ved bestillingstid.

Www.bulbi.nl


4 kommentarer:

 1. Det var da et dejligt link, slå det endeligt op ved bestillingstid. Har ikke undersøgt deres fragt, men set lidt på deres udvalg. Lækkert.

  SvarSlet
 2. Hej Jeanne

  Ja, der er mange penge at spare ved at købe direkte hos producenterne.
  Bulbi.nl er del af en stor salgsorganisation, hvis du køber større mængder (over 250€) har de selv langt bedre priser på http://www.greengardenflowerbulbs.nl/index_en.html

  En anden god leverandør er jo eurobulb.nl.

  Du må have en dejlig søndag!

  SvarSlet
 3. Ja med de helt store engros steder er det endnu mere relevant med sambestilling. Der er også lidt flere sorter at vælge imellem. Men mon ikke nok man vil kunne finde en mindre flok der vil bestille sammen med mig :-) Østjyske haveejere er nok nemmest...

  SvarSlet
 4. Hej Jeanne, ang. Fontstørrelsen på min blog, så er der ikke noget galt med den på alle mulige andres computere og IPads. havde flere igang med at tjekke, men det er altså Times 12 pt. Så det må være din computer det er galt med.

  SvarSlet